İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ / SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ / GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ için arama sonuçları (Bu üniversitede yapılan tezlere ulaşmak için tıklayınız) Arama sonucu: 6 sonuç bulundu
KAZIM OZAN ÖZER ORCID
PROFESÖR

KAZIM OZAN ÖZER

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm
ozan.ozer[at]galata.edu.tr
SALİM İBİŞ ORCID
DOÇENT

SALİM İBİŞ

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
salim.ibis[at]galata.edu.tr
ELİF ALTIN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

ELİF ALTIN

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
elif.altin[at]galata.edu.tr
FATMA GÜLTEKİN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

FATMA GÜLTEKİN

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı   Beslenme ve Diyetetik
fatma.gultekin[at]galata.edu.tr
ALEV YÜKSEL BİLSEL ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ALEV YÜKSEL BİLSEL

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Yağ Teknolojisi ; Gıda Kimyası
alev.bilsel[at]galata.edu.tr
YAĞMUR ÖZER ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

YAĞMUR ÖZER

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Ekonomisi